adore 360

matkasuunnittelu

Yksilöllistä matkasuunnittelua korkealaatuisilla käsinpoimituilla kohteilla ympäri maailmaa

Adore 360 etsii parhaat vaihtoehdot valittavaksesi ja hoitaa järjestelyt puolestasi. Henkilökohtaisen matkasuunnittelijan palveluiden
käyttäminen tuo merkittäviä etuja ja turvaa. Huolehdimme myös, että palveluntarjoajat pitävät asiakkaistamme erityisen hyvää huolta.  Suunnittelemme matkatoiveesi todeksi luotettavasti ja erittäin upealla tavalla. 

matkasuunnittelu

matka
suunnittelu

Erikoistumme

Adore 360 erikoistuu korkealaatuisiin majoituskohteisiin, joissa lomailu on ikimuistoinen kokemus. Elämyksellisyys, yksityiskohtien huomiointi ja sydämellinen palvelu on viety uudelle tasolle.

paratiisimainen resort

elämyksellinen boutique-hotelli

oman rauhan takaava yksityishuvila

+ paljon muuta

merkittävä vaikutus

Parhaat valikoimat, edut ja ehdot

Palveluntarjoajat ovat vastuussa Adore 360 matkatoimistolle, millä on hyvin merkittävä vaikutus. Hoidamme neuvottelut ja varaukset suoraan palveluntarjoajien kanssa varmistaaksemme parhaat valikoimat, edut sekä ehdot asiakkaillemme.

Adore 360:n suosittelemat palveluntarjoajat valikoidaan hyvin tarkkaan useiden kriteerien sekä hinta-laatusuhteen kohtaamisen perusteella. Henkilökohtainen matkasuunnittelijasi on nopeasti tavoitettavissa koko matkasi ajan avustaakseen missä vain tilanteessa. Adore 360 huolehtii myös, että palveluntarjoajat pitävät asiakkaistamme erityisen hyvää huolta.  

Miten matkan suunnittelu toimii:

KERRO MITÄ TOIVOISIT

Teemme alustavaa ilmaista kartoitusta toiveidesi perusteella saadaksemme parhaan mahdollisen käsityksen onnistuneen matkasuunnittelun edellyttävästä työnmäärästä.

TARJOUS MATKASUUNNITTELUSTA

Kerromme kuinka lomasi suunnitteluprosessi etenisi. Adore 360 toimintamalli perustuu suunnittelupalkkioon sisältäen kaiken tarvittavan suunnitttelu- ja organisointityön. Jos tarjous kuulostaa hyvältä, jatkamme kartoitusta ja palvelutarjoajien kontaktointia. Palvelumalli on erittäin joustava ja ketterä.

VALITSE SUOSIKKISI

KYLLÄ KIITOS!

Kun löydämme täydellisiä vaihtoehtoja, esitämme ne sinulle. Sinä valitset suosikkisi, ja suunnitelma hiotaan täysin toiveidesi mukaiseksi. Asiakas ei sitoudu suunnitttelupalkkioon ennen lopullista päätöstä varata suunnittelemamme matka.

Sanottuasi "Kyllä kiitos matkasuunnitelmalle" hoidamme varaukset ja yksityiskohdat palveluntarjoajien kanssa. Laskutus hoituu selkeästi ja helposti Adore 360:n kautta. Voit varata suosittelemamme lentovaihtoehdot suoraan lentoyhtiöiltä hyötyäksesi heidän eduista, joustavuudesta ja lentopisteistä.

“Olimme erittäin tyytyväisiä siihen, että Adore 360 pystyi järjestämään huvilan parhailla näkymillä ja täydellisellä yksityisyydellä tismalleen toiveidemme mukaisesti. Suosittelemasi resortin konsepti oli yksinkertaisesti hämmästyttävä!”

— matkakohde seychellit

“Kaikki ehdotuksesi olivat todella hyviä. Adore 360 palvelut ovat täydellisiä kiireiselle henkilölle, joka toivoo asiantuntijan hoitavan matkaan liittyvät suunnittelut ja erityistoiveet. Lämmin suositus!

— matkakohde thaimaa

Kerromme asiakkaillemme selkeästi matkakohteen vaatimukset koskien esimerkiksi rokotteita, viisumeita tai muita dokumentteja. Suosittelemme mahdollisimman kattavia matkavakuutuksia.

MATKAKOHDE

IHANIA VALINTOJA

Adore 360 on suunnitellut matkoja mm. Malediiveille, Mauritiukselle, Seychelleille, Islantiin, Suomeen, Thaimaahan, Ranskaan, Italiaan ja moneen muuhun upeaan kohteeseen.

Löydämme asiakkaiden toiveiden mukaiset parhaat sijainnit ja korkealaatuiset majoituskohteet mistä päin maailmaa tahansa.

Adore 360 toimintamalli:

etsintä ja vertailu

Toiveidesi ja haaveidesi mukaisten matkakohteiden ja majoituspaikkojen etsintä ja vertailu. 

kontaktointi ja neuvottelut

Neuvotteluiden, varausten ja yksityiskohtien hoitaminen suoraan palveluntarjoajien kanssa varmistaaksemme parhaat edut ja ehdot asiakkaillemme.

lennot ja adore 360 palkkio

Parhaiden lentovaihtoehtojen kartoitus on osa suunnittelutyötä. Voit varata ne suoraan lentoyhtiöiltä hyötyäksesi heidän eduista, joustavuudesta ja lentopisteistä. Adore 360 palvelukonsepti perustuu suunnittelupalkkioon.

Hinnoittelu

Adore 360 hinnoittelu perustuu suunnittelupalkkioon. Palkkio määräytyy vaaditun suunnittelu- ja organisointityön perusteella, jolla varmistetaan toivotun tuloksen saaminen matkaelämyksille.

Adore 360:n työn hinta ilmoitetaan etukäteen eikä asiakas sitoudu siihen ennen päätöstään varata suunnittelemamme matka. Laskutus hoituu selkeästi ja helposti Adore 360:n kautta. 

asiantuntijan suunnittelupalkkio

SUUNNITTELEMME MATKOJA jotka tuntuvat INSPIROIVILTA, ELÄMYKSELLISILTÄ, ja ONNELLISILTA

Asiakkaidemme yleisin toive on matkakohteen ja upean majoituksen etsintä, sekä lentojen suositus. Voimme toteuttaa suunnitelmia nopeallakin aikataululla.

SUUNNITTELEMME MATKOJA
jotka tuntuvat INSPIROIVILTA, ELÄMYKSELLISILTÄ 
ja ONNELLISILTA