palvelut matkailijoille

Yksilöllistä matkasuunnittelua hyvin joustavalla + ketterällä palvelumallilla

Kerro tarpeesi, toiveesi ja haaveesi! Adore 360 etsii parhaimmat matkakohteet ja korkealaatuiset majoitusvaihtoehdot ympäri maailmaa ja hoitaa järjestelyt puolestasi.

Adore 360 erikoistuu korkealaatuisiin majoituskohteisiin, joissa elämyksellisyys, yksityiskohtien huomiointi ja sydämellinen palvelu on viety uudelle tasolle.

hoidamme kaikki neuvottelut, varaukset ja järjestelyt suoraan palvelutarjoajien kanssa varmistaaksemme parhaat edut asiakkaillemme.

MUISTATHAN ETTÄ...

on ainoa resurssi

nyt

Aika

toteuttamisen aika?

matkaunelmiesi

Olisiko 

takaisin...

toiveidesi ja haaveidesi mukaisten matkakohteiden ja majoituspaikkojen kartoitus ja vertailu

parhaiden lentovaihtoehtojen kartoitus osa suunnittelutyötä.
voit varata ne suoraan lentoyhtiöltä (lentopisteesi näin käytettävissä).

neuvotteluiden, varausten ja yksityiskohtien hoitaminen suoraan palvelutarjoajien kanssa

adore 360 matkasuunnittelu

VOIT MYÖS OLLA SUORAAN MINUUN YHTEYDESSÄ. KERRON MIELELLÄNI PALVELUISTA TARKEMMIN!

lue ALTA lisää kuinka adore 360 matkasuunnitteluprosessi toimii: 

kerro minulle mitä toivoisit

Teen alustavaa ilmaista kartoitusta toiveidesi perusteella saadakseni parhaan mahdollisen käsityksen onnistuneen matkasuunnittelun edellyttävästä  työstä.

tarjous matkasuunnittelusta

Kerron kuinka lomasi suunnitteluprosessi etenisi. Kerron myös Adore 360 suunnittelupalkkion  (selitetty tarkemmin alla) kattaen kaiken tarvittavan työn ja yhteydenpidon. Jos kuulostaa hyvältä, jatkan kartoitusta ja palvelutarjoajien kontaktointia.  Palvelumallini on erittäin joustava ja ketterä: melkein kaikki on mahdollista.

valitset suosikkisi

kyllä kiitos!

Kun löydän täydellisiä vaihtoehtoja, esitän ne sinulle. Sinä valitset suosikkisi, ja suunnitelma hiotaan täysin toiveidesi mukaiseksi. Asiakas ei sitoudu suunnitttelupalkkioon ennen lopullista päätöstä varata suunnittelemani matka.

Sanottuasi "Kyllä kiitos matkasuunnitelmalle" hoidan kaikki varaukset ja yksityiskohdat palvelutarjoajien kanssa. Laskutus hoituu selkeästi ja helposti Adore 360:n kautta. Voit varata suosittelemamme lentovaihtoehdot suoraan lentoyhtiöiltä (lentopisteesi näin käytettävissä).

matkan suunnittelu
toimii

Kuinka

i adore my clients

mitä asiakkaat sanovat

MATKAKOHDE THAIMAA, HÄÄMATKA

"Kaikki ehdotuksesi olivat todella hyviä. Adore 360 palvelut ovat täydellisiä kiireiselle henkilölle, joka toivoo asiantuntijan hoitavan matkaan liittyvät suunnittelut ja erityistoiveet.

Lämmin suositus!"

Palvelutarjoajat haluavat tehdä vaikutuksen Adore 360:een, joten saat erityisen hyvää palvelua.

Käytät asiantuntijoita moniin asioihin elämässä - eikö niinkin tärkeän ja ihanan asian kuin matkustamisen ehdottomasti pitäisi olla yksi niistä ?! 

Kaikki järjestelyt ja yksityiskohdat on hoidettu suoraan palvelutarjoajien kanssa. Saapuessasi voit keskittyä täysillä lomasta nauttimiseen. 

Saat nopeasti yhteyden henkilökohtaiseen matkasuunnittelijaasi. Olen turvanasi missä vain matkaan liittyvässä asiassa ennen lomaa, sen aikana, tai jälkeen.  

Adore 360 informoi sinua selkeästi kaikista matkasi yksityiskohdista. 

Varmistamme asiakkaidemme henkilökohtaisten matkavakuutusten laajan kattavuuden ja ajankohtaisuuden. Voimme lämpimästi suositella yhteyshenkilöitämme vakuutusyhtiöissä yhteydenottoa varten, jos siihen tarve. Näin voit keskittyä nauttimaan matkustamisesta täysin siemauksin.

käyttää adore 360 palveluita

Miksi

matka design

toivottu tulos

Palkkio koostuu vaaditusta suunnittelu- ja organisointityöstä, jolla varmistetaan toivotun tuloksen saaminen matkaelämyksillesi.

mitä suunnittelu sisältää

Toiveidesi mukaisten matka- ja majoituskohteiden mittava kartoitus ja vertailu parhaiden vaihtoehtojen löytämiseksi. Palvelutarjoajien kontaktointi ja neuvottelut heidän kanssaan. Varaukset ja maksut. Kaikki muut yksityiskohdat, ja tietysti Adore 360 taika!

Yksityiskohtien tärkeys

mitä asiakas saa

Täydellisesti hoidetut matkasuunnitelmat toiveidesi ja pyyntöjesi mukaisesti. Asiantuntijan neuvot ja tuen missä vain tilanteessa. Matkailusta nauttimista täysin siemauksin!

Adore 360 hinnoittelu perustuu suunnittelupalkkioon. Kaikki matkan suunnitteluun ja organisointiin tarvittava työ sisältyy hintaan. 

haluaisitko tarjouksen matkasi suunnittelusta?

adore 360 työlle

Hinnoittelu

Adore 360:n erikoisosaaminen

Matkaunelmat todeksi

Adore 360 erikoistuu laadukkaisiin majoituskohteisiin - usein pienempiä resortteja tai boutique-hotelleja - joiden elämyksellisyys, yksityiskohtien huomiointi sekä sydämellinen palvelu vievät lomasi uudelle tasolle. Täydellistä vapaa-ajastasi nauttimista. 

Kaikki Adore 360:n suosittelemat palvelutarjoajat valikoidaan hyvin tarkkaan useiden kriteerien sekä hinta-laatusuhteen kohtaamisen perusteella.