adore 360

matkaelämyksien asiantuntija

Adore 360 tarjoaa henkilökohtaista matkasuunnittelupalvelua korkealaatuisilla käsinpoimituilla MAJOITUSkohteilla ympäri maailmaa.
Kaikki matkasuunnitelmat luodaan
asiakkaiden toiveiden mukaisesti yksilöllisenä räätälöintinä. Ainutlaatuisia elämyksiä, sydämellistä luksusta,
ja monipuolista hyvinvointia. 

Adore 360 on visioinut, suunnitellut ja organisoinut erittäin onnistuneita matkoja ympäri maailmaa. Matkailu-asiantuntijuutemme on hyvin laajaa ja monipuolista.

Adore 360:n henkilökohtaisen matkasuunnittelupalvelun toimintakonsepti perustuu konsultointipalkkioon laajasta ja monipuolisesta asiantuntijuudestamme. Tarkka palkkiosumma määräytyy matkaan vaaditun suunnittelu- ja organisointityön perusteella, jolla varmistetaan tismalleen asiakkaan toiveiden mukaiset matkaelämykset. 

Asiakas määrittelee itse haluamansa matkabudjetin.

Suunnittelemme matkatoiveesi todeksi luotettavasti ja erittäin upealla tavalla.


henkilökohtainen suunnittelupalvelu

henkilökohtainen suunnittelupalvelu

Erikoistumme

Adore 360 erikoistuu korkealaatuisiin majoituskohteisiin, joissa lomailu on ikimuistoinen kokemus. Elämyksellisyys, yksityiskohtien huomiointi ja sydämellinen palvelu on viety uudelle tasolle.

paratiisimainen hotelli tai resort

elämyksellinen safari-kokemus

oman rauhan takaava yksityishuvila

+ paljon muuta

Adore 360 toimintamalli:

etsintä ja vertailu

Asiakkaan toiveiden ja haaveiden mukaisten matkakohteiden ja majoituspaikkojen etsintä ja vertailu. 

kontaktointi ja neuvottelut

Neuvotteluiden, varausten ja yksityiskohtien hoitaminen suoraan palveluntarjoajien kanssa varmistaaksemme parhaat valikoimat, edut ja ehdot asiakkaillemme.

lennot ja adore 360 palkkio

Parhaiden lentovaihtoehtojen kartoitus on osa suunnittelutyötä. Asiakkaat voivat varata ne suoraan lentoyhtiöiltä hyötyäkseen heidän eduista, joustavuudesta ja lentopisteistä.

Adore 360 palvelukonsepti toimii konsultointipalkkiolla, joka perustuu monipuoliseen asiantuntijuuteemme, sekä matkaan vaadittuun suunnittelu- ja toteutustyöhön. 

asiantuntija tukenasi

Ainutlaatuisia kokemuksia

Adore 360:n suosittelemat palveluntarjoajat valikoidaan hyvin tarkkaan useiden kriteerien sekä hinta-laatusuhteen kohtaamisen perusteella. Hoidamme neuvottelut ja varaukset suoraan palveluntarjoajien kanssa. 

Adore 360 huolehtii, että palveluntarjoajat pitävät asiakkaistamme erityisen hyvää huolta.
Henkilökohtainen matkasuunnittelijasi on myös nopeasti tavoitettavissa koko matkan ajan avustaakseen missä vain tilanteessa.

MATKAKOHDE

IHANIA VALINTOJA

Adore 360 on suunnitellut matkoja mm. Malediiveille, Mauritiukselle, Seychelleille, Tansaniaan, Islantiin, Suomeen, Thaimaahan, Ranskaan, Italiaan, Kreikkaan, Espanjaan ja moneen muuhun upeaan kohteeseen.

Löydämme asiakkaiden toiveiden mukaiset parhaat sijainnit ja korkealaatuiset majoituskohteet mistä päin maailmaa tahansa.

“Loma oli unelmien täyttymys! Paratiisiresortti ylitti kaikki odotuksemme, sillä jokainen yksityiskohta oli otettu huomioon ja hyvin organisoitu. Saimme selvästi erityisen hyvää palvelua, koska Adore 360 oli matkasuunnittelijamme.

Työskentelet todella ammattimaisesti ja informoit selkeästi kaikista lomaan liittyvistä asioista suunnitteluvaiheessa ja matkalle lähdön koittaessa. Odotamme jo seuraavaa matkaamme!”

— matkakohde malediivit

Mitä asiakkaamme sanovat

“Adorea voin vain kehua. Palveluksesi on ollut erinomaista ja reagoit kaikkeen nopeasti. Erityisesti ihailen kykyäsi tarttua esiintyneisiin muutostarpeisiin.

Suosittelen lämpimästi tarjoamiasi matkasuunnittelupalveluita. 5/5 tähteä!”

— matkakohde islanti

Mitä asiakkaamme sanovat

“Suunnittelemasi perhelomamme tyylikkääseen ja monipuoliseen resorttiin oli kokonaisuudessaan oikein onnistunut ja toiveidemme mukainen, kiitos paljon!

Hienoa, että olit apuna myös matkan aikana. Tosi hyvä asiakaskokemus sinun toiminnasta!”

— matkakohde kreikka

Mitä asiakkaamme sanovat

“Olimme erittäin tyytyväisiä siihen, että Adore 360 pystyi järjestämään huvilan parhailla näkymillä ja täydellisellä yksityisyydellä tismalleen toiveidemme mukaisesti. Suosittelemasi resortin konsepti oli yksinkertaisesti hämmästyttävä!”

— matkakohde seychellit

Mitä asiakkaamme sanovat

“Adore 360 palvelut ovat täydellisiä kenelle vain, joka haluaa matkailun asiantuntijan suunnittelevan asiakkaan toiveiden ja mieltymysten mukaisen upean loman! He hoitavat kaiken yhteydenpidon, yksityiskohdat, käytännön asiat ja varmistavat lomasi olevan erittäin onnistunut.

Lämmin suositus! 

— matkakohde thaimaa

Mitä asiakkaamme sanovat

Suunnittelemme matkatoiveesi todeksi luotettavasti & erittäin upealla tavalla.

Miten matkan suunnittelu toimii:

KERRO MITÄ TOIVOISIT

Teemme alustavaa ilmaista kartoitusta toiveidesi perusteella saadaksemme parhaan mahdollisen käsityksen onnistuneen matkasuunnittelun edellyttävästä työnmäärästä.

TARJOUS MATKASUUNNITTELUSTA

Kerromme kuinka lomasi suunnitteluprosessi etenisi. Adore 360 toimintamalli perustuu suunnittelupalkkioon sisältäen kaiken tarvittavan suunnitttelu- ja organisointityön. Jos tarjous kuulostaa hyvältä, jatkamme kartoitusta ja palvelutarjoajien kontaktointia. Palvelumalli on erittäin joustava ja ketterä.

VALITSE SUOSIKKISI

KYLLÄ KIITOS!

Kun löydämme täydellisiä vaihtoehtoja, esitämme ne sinulle. Sinä valitset suosikkisi, ja suunnitelma hiotaan täysin toiveidesi mukaiseksi. Asiakas ei sitoudu suunnitttelupalkkioon ennen lopullista päätöstä varata suunnittelemamme matka.

Sanottuasi "Kyllä kiitos matkasuunnitelmalle" hoidamme varaukset ja yksityiskohdat palveluntarjoajien kanssa. Voit varata suosittelemamme lentovaihtoehdot suoraan lentoyhtiöiltä hyötyäksesi heidän eduista, joustavuudesta ja lentopisteistä.

Kerromme asiakkaillemme selkeästi matkakohteen vaatimukset koskien esimerkiksi rokotteita, viisumeita tai muita dokumentteja. Suosittelemme mahdollisimman kattavia matkavakuutuksia.

Konsultointipalkkio

Adore 360:n henkilökohtaisen matkasuunnittelupalvelun toimintakonsepti perustuu konsultointipalkkioon kattavasta asiantuntijuudestamme ja vaaditusta työmäärästä. Tarkka palkkiosumma määräytyy matkaan vaaditun suunnittelu- ja organisointityön perusteella, jolla varmistetaan toivotun tuloksen saaminen matkaelämyksille.

Adore 360:n työn hinta ilmoitetaan etukäteen eikä asiakas sitoudu siihen ennen päätöstään varata suunnittelemamme matka.

Asiakas määrittelee itse haluamansa matkabudjetin.
Adore 360 ei tarjoa paketti- tai tarjousmatkoja.

henkilökohtainen matkasuunnittelupalvelu

SUUNNITTELEMME MATKOJA jotka tuntuvat
UNIIKEILTA, IKIMUISTOISILTA,
JA INSPIROIVILTA

Voimme toteuttaa upeita matkasuunnitelmia nopeallakin aikataululla.

SUUNNITTELEMME MATKOJA
jotka tuntuvat 
UNIIKEILTA, IKIMUISTOISILTA 
ja INSPIROIVILTA