trust us, you'll adore it!

Räätälöityä matkasuunnittelua toiveidesi mukaan

Adore 360 etsii parhaat vaihtoehdot valittavaksesi ja hoitaa järjestelyt puolestasi. Ainutlaatuinen palvelukonseptimme takaa asiakkaidemme matkakokemusten onnistumisen ja elämyksellisyyden. 

Adore 360 erikoistuu korkealaatuisiin majoituskohteisiin, joissa elämyksellisyys, yksityiskohtien huomiointi ja sydämellinen palvelu on viety uudelle tasolle.

Hoidamme neuvottelut ja varaukset suoraan palvelutarjoajien kanssa varmistaaksemme parhaat edut ja ehdot asiakkaillemme.

Adore 360:n suosittelemat palvelutarjoajat valikoidaan hyvin tarkkaan useiden kriteerien sekä hinta-laatusuhteen kohtaamisen perusteella.

Henkilökohtainen matkasuunnittelijasi on nopeasti tavoitettavissa koko matkasi ajan avustaakseen missä vain tilanteessa.
Adore 360 huolehtii myös, että palvelutarjoajat pitävät asiakkaistamme erityisen hyvää huolta.  

Löydämme asiakkaiden toiveiden mukaiset parhaat sijainnit ja korkealaatuiset majoituskohteet mistä päin maailmaa tahansa. 

Matkakohteen valinta

Adore 360 on suunnitellut matkoja mm. Malediiveille, Mauritiukselle, Seychelleille, Islantiin, Suomeen, Thaimaahan, Ranskaan, Italiaan ja moneen muuhun upeaan eksoottiseen kohteeseen.

Paratiisimainen resortti, elämyksellinen boutique-hotelli tai täydellisen oman rauhan takaava huvila.
Adore 360 tietää tismalleen kuinka järjestää sen Sinulle.

Matkustaminen on sijoitus hyvinvointiisi

MUISTATHAN ETTÄ...

on ainoa resurssi

nyt

Aika

toteuttamisen aika?

matkaunelmiesi

Olisiko 

takaisin...

toiveidesi ja haaveidesi mukaisten matkakohteiden ja majoituspaikkojen kartoitus ja vertailu

parhaiden lentovaihtoehtojen kartoitus osa suunnittelutyötä.
voit varata ne suoraan lentoyhtiöltä (lentopisteesi näin käytettävissä).

neuvotteluiden, varausten ja yksityiskohtien hoitaminen suoraan palvelutarjoajien kanssa

adore 360 matkasuunnittelu

VOIT MYÖS OLLA SUORAAN MINUUN YHTEYDESSÄ. KERRON MIELELLÄNI PALVELUISTA TARKEMMIN!

lue ALTA lisää kuinka adore 360 matkasuunnitteluprosessi toimii.

kerro minulle mitä toivoisit

Teen alustavaa ilmaista kartoitusta toiveidesi perusteella saadakseni parhaan mahdollisen käsityksen onnistuneen matkasuunnittelun edellyttävästä  työstä.

tarjous matkasuunnittelusta

Kerron kuinka lomasi suunnitteluprosessi etenisi. Kerron myös Adore 360 suunnittelupalkkion  (selitetty tarkemmin alla) kattaen kaiken tarvittavan työn ja yhteydenpidon. Jos kuulostaa hyvältä, jatkan kartoitusta ja palvelutarjoajien kontaktointia.  Palvelumallini on erittäin joustava ja ketterä: melkein kaikki on mahdollista.

valitset suosikkisi

kyllä kiitos!

Kun löydän täydellisiä vaihtoehtoja, esitän ne sinulle. Sinä valitset suosikkisi, ja suunnitelma hiotaan täysin toiveidesi mukaiseksi. Asiakas ei sitoudu suunnitttelupalkkioon ennen lopullista päätöstä varata suunnittelemani matka.

Sanottuasi "Kyllä kiitos matkasuunnitelmalle" hoidan kaikki varaukset ja yksityiskohdat palvelutarjoajien kanssa. Laskutus hoituu selkeästi ja helposti Adore 360:n kautta. Voit varata suosittelemamme lentovaihtoehdot suoraan lentoyhtiöiltä (lentopisteesi näin käytettävissä).

matkan suunnittelu
toimii

Kuinka

Mitä asiakkaamme sanovat

"Kaikki ehdotuksesi olivat todella hyviä. Adore 360 palvelut ovat täydellisiä kiireiselle henkilölle, joka toivoo asiantuntijan hoitavan matkaan liittyvät suunnittelut ja erityistoiveet.

Lämmin suositus!"

matka design

toivottu tulos

Palkkion summa koostuu suunnittelu- ja organisointityön perusteella, jolla varmistetaan toivotun erittäin onnistuneen tuloksen saaminen matkaelämyksillesi. 

mitä suunnittelu sisältää

Toiveidesi mukaisten matka- ja majoituskohteiden mittava kartoitus ja vertailu. Palvelutarjoajien kontaktointi ja neuvottelut heidän kanssaan. Varaukset ja maksut.
Kaikki muut yksityiskohdat, ja tietysti Adore 360 taika!

Yksityiskohtien tärkeys

mitä asiakas saa

Täydellisesti hoidetut matkasuunnitelmat toiveidesi ja pyyntöjesi mukaisesti. Asiantuntijan neuvot ja tuen missä vain tilanteessa. Matkailusta nauttimista täysin siemauksin. Ole yhteydessä, niin kerron miten voisin olla Sinulle avuksi.

Adore 360 hinnoittelu perustuu suunnittelupalkkioon.
Kaikki matkan suunnitteluun ja organisointiin tarvittava työ sisältyy hintaan.

haluaisitko tarjouksen matkasi suunnittelusta?

adore 360 työlle

Hinnoittelu

Adore 360:n erikoisosaaminen

Matkaunelmat todeksi

Adore 360 erikoistuu laadukkaisiin majoituskohteisiin - usein pienempiä resortteja, boutique-hotelleja tai vuokrahuviloita - joiden elämyksellisyys, yksityiskohtien huomiointi sekä sydämellinen palvelu vievät lomasi uudelle tasolle. Täydellistä vapaa-ajastasi nauttimista. 

Kaikki Adore 360:n suosittelemat palvelutarjoajat valikoidaan hyvin tarkkaan useiden kriteerien sekä hinta-laatusuhteen kohtaamisen perusteella.