hey there !

Olen Eeva Pukkila, henkilökohtainen matkasuunnittelijasi. Tarjoamani palvelut toteuttavat matkatoiveesi ja -unelmasi. 

Adore 360 konsepti perustuu intohimooni ikimuistoista ja stressitöntä matkustamista kohtaan.

Vietin lapsuuteni Pohjois-Suomessa pienessä kylässä meren rannalla. Kaipuuni uusien paikkojen kokemiseen vei elämänpolkuni ympäri maailmaa. Asun Helsingin lisäksi Etelä-Ranskan rannikolla, jossa suuntaan tutkimusretkille viereisiin kyliin, kaupunkeihin, maihin, sekä ehdottomasti myös turkoosin veden ääreen aina kun mahdollista. 

uusiin kohteisiin matkustaminen on aina suuresti kiehtonut minua. olen ollut hyvin kiitollinen mahdollisuudesta nähdä maailmaa. suosikkejani ovat kaukaiset paratiisisaaret, joissa luonto mykistää kauneudellaan ja paikallisten ystävällisyys sulattaa sydämen.

Adore 360 on perustettu 2018.  Yrityksen nimi viittaa arvostukseen – to adore - koko maapallon kauneutta ja ainutlaatuisuutta kohtaan. Maailma on täynnä upeita helmiä, joita haluan tarjota asiakkailleni heidän lomaelämystensä laadun varmistamiseksi.

Olen suunnitellut ja organisoinut erittäin onnistuneita matkoja ympäri maailman sekä yksityismatkailijoille että yrityksille. Lisäksi olen järjestänyt lukemattomia upeita juhla- ja yritystapahtumia. Unohtumattomien hetkien luominen on siis ehdottomasti geeneissäni (kiitos äiti)! Helsingissä työskentelin johtavassa paikallisessa strategiakonsultointitoimistossa ja Etelä-Ranskassa superjahtibisneksen parissa. Maisterin tutkintoni keskittyy aluetieteen, markkinoinnin, yrityksen hallinnon ja talouden opintoihin.

Neuvottelut palvelutarjoajien kanssa, "aarteiden" etsintä, monipuoliset suunnittelu- ja organisointiprosessit, sekä mahdollisimman korkean hinta-laatusuhteen varmistaminen ovat aina olleet merkittävä osa työuraani.

Adore 360 on useiden kansainvälisten matkailualan järjestöjen ja yhteisöjen jäsen. Myös alan gurut ja mediat tarjoavat minulle hyvin arvokasta sisäpiirin tietoa. 

Lisäksi vierailen lukuisten matkailu- ja palvelualantarjoajien tiloissa henkilökohtaisesti joka kuukausi saadakseni ensikäden tietoa heidän laatutasostaan ja palvelukonsepteistaan.  

hauska tarina lapsuudesta...

Aina kun näen lentokoneen (voit kysyä keneltä vain ystävältäni, he ovat kuulleet sen miljoona kertaa) katson taivaalle ja kysyn ääneen "Ovatkohan he onnellisia?" Tein niin jo nuoresta lähtien. Pohdin ovatko matkustajat innoissaan matkakohteestaan tai oliko heidän matkakokemuksensa onnistunut. Luomani Adore 360 palvelukonseptin missio on tehdä siitä totta! 

Rakastan vesillä oloa 

VOIT AJATELLA MINUA PARHAANA YSTÄVÄNÄSI MATKASUUNNITELMIIN LIITTYEN

Etsin toiveidesi mukaisia käsinpoimittuja aarteita, neuvottelen parhaat vaihtoehdot & näkymät, ja hoidan kaikki yksityiskohdat, jotta matkasi on täynnä onnea ja taianomaisia hetkiä.

Trust me, you'll adore it!

World is your oyster baby!