adore 360

matkasuunnittelu

adore 360

matkasuunnittelu

TAITO JA intohimo palvelukonseptin takana

ABOUT ADORE 360

aarteiden löytäminen ja suorat kontaktit

Ainutlaatuisten kohteiden etsintä, neuvottelut suoraan palveluntarjoajien kanssa, sekä optimaalisen hinta-laatusuhteen varmistaminen asiakkaalle ovat avainroolissa Adore 360 matkojen suunnittelussa.

Niiden avulla luodaan taianomaisia ja onnellisia matkakokemuksia ympäri maailmaa.

Hei! Olen Eeva Noriola, Adore 360 perustaja.

Adore 360 konsepti perustuu intohimooni ikimuistoista ja onnellista matkustamista kohtaan. Maailmassa on upeita helmiä, joita haluan tarjota asiakkailleni heidän lomaelämystensä laadun varmistamiseksi.

Vietin lapsuuteni Pohjois-Suomessa pienessä kylässä meren rannalla. Kaipuuni uusien paikkojen kokemiseen vei elämänpolkuni ympäri maailmaa. Asun tällä hetkellä pääasiassa Helsingissä.

Adore 360 on perustettu 2018. Yrityksen nimi viittaa arvostukseen – to adore - koko maapallon kauneutta ja ainutlaatuisuutta kohtaan.

Olen suunnitellut ja organisoinut erittäin onnistuneita matkoja ympäri maailman sekä yksityismatkailijoille että yrityksille. Helsingissä työskentelin johtavassa strategiakonsultointitoimistossa ja Etelä-Ranskassa superjahtibisneksen parissa.

Maisterin tutkintoni keskittyy aluetieteen, markkinoinnin, yrityksen hallinnon ja talouden opintoihin, joista kaikista on suuri etu matkailualan eri osa-alueissa varmistaessani asiakkaillemme mahdollisimman upeita kokemuksia ympäri maailmaa. Unohtumattomien hetkien luominen on ehdottomasti geeneissäni (kiitos äiti)! 

ihanaa, kun olet täällä!

Useat kansainväliset matkailualan järjestöt, yhteisöt, alan gurut ja mediat tarjoavat Adore 360:lle hyvin arvokasta sisäpiirin tietoa.

ainutlaatuiset matkailualan TIEDONLÄHTEET

Oletko valmis tekemään matkasuunnitelmia, joita et malta odottaa alkaviksi?

lue lisää palveluistamme