adore 360

matkaelämyksien asiantuntija

About

TAITO JA INTOHIMO ADORE 360:N TAKANA

adore 360:n MISSIO

THE GOAL is very simple. To plan THE BEST TRAVEL experiences you've ever had

Asiakkaideni palaute on vahvistanut entisestään omaa näkemystäni siitä, että onnellisilla matkaelämyksillä on aidosti maagiset ja pitkäkestoiset myönteiset vaikutukset ulottuen moniin elämänalueisiimme.

THE GOAL is very simple. To plan THE BEST TRAVEL experiences you've ever had

Hei! Olen Eeva Noriola, Adore 360:n perustaja.

Voin hyvin ylpeänä kertoa, että asiakkaani ovat olleet erittäin tyytyväisiä suunnittelemiini matkoihin, organisointitaitoihini ja asiantuntijuuteeni.

Optimaalisen hinta-laatusuhteen varmistaminen kaikissa osa-alueissa, lukuisat varausneuvottelut ja yksityiskohtien hiomiset laajan skaalan palveluntarjoajien kanssa kohteisiin ympäri maailmaa, sekä tismalleen asiakkaiden toiveiden mukaisten kohteiden etsiminen ovat täydellistäneet Adore 360 matkasuunnittelun ammattitaidon

Intohimoni uusien paikkojen kokemiseen on vienyt oman elämänpolkuni ympäri maailmaa. Olen saanut kokea matkustamisen laajan kirjon uniikeista 5 tähden hotelleista seikkailuhenkiseen soolo-reppureissaamiseen, ja lukuisia upeita elämyksiä siltä väliltä. Maailman henkeäsalpaava kauneus ja monipuolisuus ei kuitenkaan koskaan lakkaa hämmästyttämästä minua. 

Useat kansainväliset matkailualan järjestöt, yhteisöt, alan gurut ja mediat ovat tarjonneet minulle monipuolista koulutusta, ainutlaatuisia neuvoja ja arvokkaita sisäpiirin vinkkejä. Korvaamatonta tietoa ja taitoa matkustamisen ihanuuden maksimoimiseksi.

ainutlaatuiset matkailualan TIEDONLÄHTEET

Olen suunnitellut ja organisoinut erittäin onnistuneita matkoja ympäri maailman sekä yksityismatkailijoille että yrityksille. Työskentelin Helsingissä johtavassa strategiakonsultointitoimistossa ja Etelä-Ranskassa superjahtibisneksen parissa.

Maisterin tutkintoni keskittyy aluetieteen, markkinoinnin, yrityksen hallinnon ja talouden opintoihin, joista kaikista on merkittävä etu matkailualan eri osa-alueissa - sekä matkasuunnittelussa että tarjoamissani konsultointipalveluissa. Lisäksi valmistautuessani matkailun globaalille ja moniulotteiselle työskentelykentälle täydensin koulutustani lisämaisteriopinnoilla aihepiireissä:
kulttuurienvälinen viestintä, kuluttajakäyttäytyminen,
sekä kansainvälinen ja strateginen markkinointi.
 

FOREVER INSPIRED BY

luonto

hyvinvointi

hauskanpito

elämys

seikkaIlu

 few examples of adore 360's partners and knowledge bases